ABOUT US

Hei Salut
Numele meu e Blog Grid

De fapt sunt “Blog“ care este Posts Page editat identic cu pagina Blog Grid. Setat manual. În continuarea gridului, încep articolele, unul câte unul.
Category filter:AllCareersFlash Cafe
No more posts

+

smart-lighting-3.jpg

Dacă e inteliLIGHT® atunci e FLASHNET. Iar noi ne-am alăturat acestui concept întâi în Brașov. Apoi Botoșani, Călărași, Alba Iulia, Craiova …

Parte a grupului ENGIE din 2018, Flashnet e principalul producător din această parte a lumii de soluții hardware și software pentru gestionarea inteligentă a infrastructurii orașelor cu comunități smart.

Mai multe despre noi, FLASHNET și tehnologiile de iluminat inteligent implementate în Brașov găsiți în articolul: https://www.flashnet.ro/the-fast-developing-romanian-city-of-brasov-continues-its-smart-street-lighting-investment-in-the-newest-suburbs-neighborhoods/?fbclid=IwAR1COPGR41xOQr5SGRSq7kAdmF1z3BYb5gAAJkTUWhbpeMMEzt0cen5Aj-k 


trecere-pietoni-GL.jpg

Din 3 decembrie, alături de Brașov, municipiul Galați experimentează un nivel crescut de siguranță în folosirea drumurilor publice.

Prima trecere de pietoni nesemaforizată dar catalogată acum ca inteligentă, a fost dată în folosință pe Faleza Dunării, traversând drumul adiacent Parcului ”Viva” (https://www.viata-libera.ro/eveniment/138379-prima-trecere-de-pietoni-inteligenta-din-galati-este-functionala).

Tehnicienii de la Flash Lighting Services au montat senzori de prezență cu capabilitatea de creștere a intensității iluminatului furnizat de aparatele speciale, cu distribuție asimetrică. De asemenea, pentru atenționarea suplimentară a conducătorilor de vehicule ce se apropie de trecere, s-au montat în carosabil LED-markere cu funcționare intermitentă.

Deoarece considerăm că drumurile publice nu sunt doar ale autovehiculelor, FLS susține tehnologia care crește siguranța traficului în special în zonele de conflict rutier.

Puteți traversa acum în condiții mai sigure alături de Flash Lighting Services, către orașe mai inteligente azi decât ieri.


comunicat.jpg

Stimați parteneri,

Dorim să vă aducem la cunoștință ultimele modificări apărute, atât în structura acționariatului, cât și în ceea ce privește modelul de gestionare și conducere a societății, precum și în componența managementului.

Vă informăm că, în urma unui laborios proces de due diligence, operațional, financiar și juridic, un reputat investitor financiar internațional – fondul de private equity China-CEE Fund, înregistrat și licențiat în Luxembourg, a achiziționat, la finalul lunii Decembrie 2018, pachetul majoritar de acțiuni al companiei  (mai multe informații cu privire la fondul de investiții puteți găsi la  http://cee-equity.com/).

Urmare a acestei tranzacții, structura de organizare și conducerea a societății s-a modificat, trecându-se de la modelul cu un adminstrator, la modelul dualist: activitatea curentă a companiei va fi condusă de un Directorat, alcătuit din trei membri, toți cu experiență managerială extinsă:

Dan Vătăjelu – Director General

Radu Zara – Director Financiar

Tudor Totu – Director Operațional

Directoratul va fi supervizat de un Consiliu de supraveghere, acesta având rolul de a  asigura respectarea cu strictețe a regulamentelor interne, dar și a tuturor reglementărilor legale în vigoare.

În urma achiziționării pachetului majoritar de către noul acționar, Flash Lighting Services S.A. a devenit parte a unui puternic grup regional, cu activități în domeniul iluminatului public, preponderent pe piețele din România și Slovenia, dar și în alte țări din Europa Centrală și de Est. Dorința acționarului majoritar este să susțină compania în așa fel încât să asigure continuarea dezvoltării afacerilor existente.

Dorim să vă asigurăm că ne dorim continuarea parteneriatului existent între Flash Lighting Services și oricare din partenerii noștri, care a adus beneficii, până în prezent, tuturor părți implicate.

Cu deosebită considerație,

Flash Lighting Services S.A.


noi-ancercari-1200x733.jpg

Iluminatul inteligent nu este atributul orașelor mari.

Altfel istoria s-ar fi rescris cu Goliath învingător. În aceeași logică, ne-am aștepta ca Bucureștiul să fie nu doar un exemplu de bună practică, ci mai mult, ”să dea ora exactă” în acest domeniu. Numărăm însă doar câteva sisteme de iluminat inteligent, montate în parcuri din sectorul 6 al capitalei și care însumează cu greu 430 de puncte luminoase gestionate inteligent prin soluția City Touch (Philips) implementată de Flash Lighting Services.

La celălat capăt al țării, două comune bănățene, Socol și Carașova au demonstrat viziune și determinare benficiind fiecare de iluminat public modern furnizat de corpuri cu LED și sisteme de telegestiune marca Schreder, bazate pe comunicații RF .

Cu siguranță exemplele continuă de-a lungul țării, însă vorbim aici doar de ceea ce știm: iluminat inteligent implementat de Flash Lighting Services SA.


web_DSC2613-text-1200x818.jpg

Avem o Bancă – BNR. Ce facem cu ea ?

Departe de a lua în derizoriu o instituție de asemenea anvergură, rămâne de înțeles responsabilitatea dar și dificultatea unui proiect de iluminat arhitectural în contextul complexului mesaj transmis prin timp de-a lungul a aproape 14 decenii.

Urmare a unui proiect de început de secol XIX, BNR s-a născut 50 ani mai târziu, în 1880, fiind a 13-a bancă centrală din lume, activând înaintea unor instituții similare de prestigiu, precum Banca Japoniei sau Rezervele Federale ale SUA.

Clădirea principală a fost ridicată pe terenul unui vechi han de secol XVII, situat pe Ulița cea Mare a Bucureștiului pre-fanariot, actuala stradă Lipscani, arteră pietonală a foștilor târgoveți care unește și în prezent într-un flux energetic eclectic, restaurante, baruri, cafenele, cluburi, instituții bancare, situri arheologice, anticariate, magazine moderne de fashion, bijuterii, clădiri istorice, palate, pasaje pietonale, galerii de artă.

Adusă la modernismul epocii în care lua ființă Opera Garnier (Paris) de către arhitecții francezi  Albert Galleron și Cassien Bernard, sediul BNR a fost conceput în stil neo-clasic renascentist, pentru o piață mare, palatul fiind însă înconjurat de străzi înguste, văzut doar din perspective tangențiale de-a lungul străzilor laterale.

Revenind la mesajul transmis de citadela liberală care s-a dorit inima unui district financiar, punerea în lumină a clădirii după asfințit trebuia să respecte ideile de :

Prestanță             Respectabilitate             Încredere             Putere             Trăinicie            Calitate             Belșug

 

În 2012 FLS a avut onoarea de a concepe și pune în operă un proiect de iluminat în respectul valorilor de mai sus.

 

S-au folosit tehnologiile bazate pe LED, furnizate de partenerul Philips Lighting România (astăzi Signify România) care au constat în echipamente de iluminat RGB performante, minim invazive, cu design neutru, comandate prin protocol DALI de un sistem de gestiune i-player, capabil să definească și să ruleze mai multe scenarii de iluminat care implică variabilele: on/off, dimming, modularea culorilor și a temperaturii de culoare, comutare programată între scenarii, adresabilitatea fiecărui aparat de iluminat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BMB_5081-text-1200x803.jpg

PrezidiuPe Dealul Mitropoliei din București, în partea de sud a complexului patriarhal, se ridică una din clădirile emblematice ale României: Palatul Patriarhiei.

Construit în forma actuală acum mai bine de 100 de ani, Palatul Patriarhal se ridică grație planurilor arhitectului Dimitrie Maimăroiu pe locul vechiului legislativ al Țării Românești și deține neîntrerupt, până în 1996, funcția de Cameră a Deputaților, respectiv sediu al Marii Adunări Naționale din regimul comunist.

Locul în care s-a semnat Proclamația de Independență a României din 1877, a devenit sub buna cârmuire a Prea Fericitului Patriarh Daniel, cunoscut ca Aula ”Magna Teoctist” în cinstea cunoscutului său precursor.

În 2008, Flash Lighting Services primește onoarea de a remodela sistemul de iluminat care are ca piesă centrală un atrium de dimensiuni impresionante. De atunci, de pest 10 ani, înalții prelați se bucură în cadrul evenimentelor desfășurate aici de un iluminat modern, comandat prin radio-frecvență. Rezultatele acestui proiect au fost multiplicate în Sala Christiana, spațiu dedicat unor evenimente culturale și muzeale organizate de patriarhie.

 

 

 

 

 

 

 

 


web-Bancar-text-1200x718.jpg

Ne place Botoșaniul !

Nu suntem singurii care îndrăgim oamenii și locurile din municipiul Botoșani.

Ne numărăm însă printre cei care au contribuit la îmbunătățirea imaginii urbane a acestui colț de țară, cândva situat în Marea Bucovină.

2005 – 2017 a fost perioada în care FLS  a gestionat serviciul de iluminat public printr-un prim contract de concesiune.

2010 – 2012 au fost anii în care am participat la revigorarea infrastructurii urbane grație fondurilor europene inteligent atrase.

Clădiri, parcuri, accese pietonale și artere rutiere au primit sisteme noi de iluminat prin munca noastră:

  • Parcurile Primăriei, Junior, Mihai Eminescu, Tineretului și Sucevei
  • Clădirile Primăriei și liceelor AT Laurian și Mihai Eminescu
  • Pietonalele Unirii, Bancar (Revoluției) și Transilvania
  • Strada Cuza Vodă și Șoseaua Iașiului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


    TRIMITE CV-ul TĂU

    Nume

    Departament

    Mesaj

    Incarca fisier